Waarom kiezen voor DutchDays?

  • Recruiters in heel Europa
  • Binnen 48 uur ontvang je matchende profielen
  • Snel grote groepen werknemers leverbaar
  • Wij zorgen voor goede leefomstandigheden voor arbeidsmigranten
Neem direct contact op

Wij zijn gespecialiseerd in werving voor o.a.

Productie

Wij leveren snel ervaren productiemedewerkers, van één met specifieke competenties tot grote groepen om productiepieken op te vangen.

Bouw

Bouwers en slopers, mensen die van aanpakken houden. Wij selecteren harde werkers op basis van hun ervaring én drive om in de bouwwereld aan de slag te gaan.

Grond- Weg en Waterbouw

Wij hebben veel ervaring met het vinden van goede grondwerkers, stratenmakers en andere aanpakkers.

Techniek

Wij hebben veel ervaring met het vinden van goede monteurs, spuiters, metaalbewerkers, loodgieters, elektriciens en andere technische aanpakkers.

Logistiek

Van ervaren chauffeurs tot laders & lossers, inpakkers en orderpickers, Wij kennen ze en stellen ze binnen 48 uur aan je voor.

Agrarisch

Agrarisch werk is een vak apart. Wij hebben een netwerk van agrarische medewerkers, die beschikken over de nodige ervaring en kennis.

Groen

Hoveniers, medewerkers groenvoorziening, mensen die van aanpakken houden. Wij selecteren harde werkers op basis van hun ervaring én drive om in de groenwereld aan de slag te gaan.

Schoonmaak

Ook kan je bij ons terecht voor schoonmakers, industrieel reinigers etc.

Commercieel

Ben je op zoek naar echte salestijgers, marketing-specialisten, accountmanagers of medewerkers binnendienst? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Werken bij team Axxent Groep

Vanuit 7 vestigingen met 30 vaste medewerkers bemiddelen we dagelijks ruim 500 arbeidskrachten van 16 verschillende nationaliteiten. Eveneens uniek aan de nieuw gevormde Axxent Groep – waar buiten DutchDays en Axxent ook nog wervingsbureau Visamet onderdeel van uitmaakt – is het brede portfolio dat aangeboden wordt. Denk hierbij aan het opleiden, uitzenden, de werving & selectie van vaste en uitzendmedewerkers en HR-diensten op alle niveaus.

Werken bij team Dutch Days

DutchDays biedt harde en slimme werkers uit heel Europa een leuke tijd aan in Nederland. Dit doen we onder ons label Good work, Good life. Wij werken met de nieuwste methodes op het gebied van social branding, digitale marketing en mond-tot-mondreclame. Dit doen we inmiddels voor ruim 350 uitzendkrachten uit 16 verschillende landen.

DutchDays werkt altijd met veel inzet en enthousiasme om aanvragen in te vullen, daarnaast bieden ze ook regelmatig pro-actief kandidaten aan, dit levert regelmatig goede matches op.

Arnout Vos
Key Accountmanager - Van Werven infra & recycling

Onze ervaring met DutchDays is erg goed, er word altijd goed en duidelijke gecommuniceerd. Waardoor afspraken helder zijn en we weten wat we van elkaar mogen verwachten, kortom een fijne partner om mee samen te werken

Andre Nab
Werf Leider - Reukema

DutchDays is letterlijk het verlengstuk van onze productielijnen, 24/7 staat er een vast aanspreekpunt klaar. Onze planning wisselt enorm, waardoor er op maandag 40 en dinsdag 20 uitzendkrachten nodig zijn. DutchDays regelt dit al ruim 3 jaar voor ons. 

Andre van Diermen
Productie Manager - Banketbakkerij Wouter de Graaf BV

Wij doen nu bijna een jaar zaken met DutchDays en wat ons erg aanspreekt is het persoonlijke contact met een vast aanspreekpunt binnen DutchDays. Bij problemen denkt DutchDays op een creatieve manier mee en komen ze met oplossingen waar we zelf niet aan zouden denken. 

Ernst te Kiefte
Hoofd DC - NE DistriService

Wij zijn via een zakenrelatie met DutchDays in aanraking gekomen. Na telefonisch contact diezelfde middag al een gesprek gepland en daarbij onze wensen kenbaar gemaakt. We zochten een productiemedewerker voor het assembleren van onze beveiligingshekken. Binnen 14 dagen was alles rond en konden we een nieuwe collega verwelkomen. Bijzonder is dat het hier om een oudere kandidaat ging welke middels een re-integratietraject weer terugkwam op de arbeidsmarkt. Fijne medewerker met een schat aan ervaring en zeer gemotiveerd! Kortom:  1.betrokken 2.persoonlijk 3.korte lijnen. 

Johannes de Jager
Productiemanager - Stackdoor

Zo vullen wij vacatures succesvol in

Elk bedrijf is gebaat bij medewerkers die goed in hun vel zitten. DutchDays heeft de manier gevonden om vacatures succesvol in te kunnen vullen: kandidaten een goede balans in werk en leven bieden.

Lees meer

Een greep uit onze opdrachtgevers