Nieuwe stagiair op de Salesafdeling van Dutch Days!

Vorige week is onze nieuwe stagiair gestart bij ons op de salesafdeling. Zijn naam is Floris Toorenburg en hij is het nieuwe talent dat onze afdeling komt versterken!

Wie is Floris en waarom kiest hij voor Dutch Days?

Mijn naam is Floris Toorenburg en ik ben een 3e en tevens laatste jaars student aan de opleiding tot (Junior) Accountmanager in Harderwijk. De komende maanden zal ik aan het werk gaan als (junior) Accountmanager bij Dutch Days. Ik kijk met enorm veel plezier en motivatie uit naar de periode van mijn stage waarin ik als ondersteunende en uitvoerbare kracht van het salesteam werkzaam ben. De reden waarom ik voor Dutch Days heb gekozen is vanwege de vele doorgroeimogelijkheden en vrijheid om mijn kennis te verbreden middels deze stage.

Ik zal werkzaam zijn van dinsdag tot vrijdag voor een periode van 450 uur verdeeld over 32 uur per week in de periode 04-02-2019 tot 12-05-2019. 

Waarom kiest Dutch Days voor Floris?

Floris kwam bij het eerste gesprek over als een gedreven, representatieve en zelfstandige jongen. Voornamelijk dit laatste is wat Dutch Days zoekt in potentieel talent voor de toekomst. Bij Dutch Days is er veel ruimte voor ontwikkeling en ondersteuning waar nodig, echter is je eigen pad uitstippelen een belangrijk uitgangspunt voor succes!

Floris komt ons salesteam de komende maanden versterken. We hopen natuurlijk op een gezellige tijd samen en dat hij veel zal leren. Het hele team van Dutch Days is ontzettend blij met de komst van Floris en wensen hem veel succes en plezier! Wie weet wat de toekomst brengt.

Wat wil Floris leren bij Dutch Days?

De komende maanden hoop ik te leren waar mijn leerpunten, maar tevens ook pluspunten liggen. Ik wil mijzelf ontdekken en verder de sales induiken. Het idee achter mijn stage is om onder andere een vast steunpunt te worden binnen het salesteam. In de 2 weken dat ik al werkzaam ben binnen het bedrijf heb ik al een hoop kennis mogen vergaren, maar heb ik tevens ook al mijn eerste gesprekken met bedrijven en uitzendkrachten gehad. 

De toekomst?

Op dit moment heb ik nog geen idee wat de toekomst mij gaat brengen. In ieder geval zal ik mij de komende maanden voor de volle 100% inzetten voor het bedrijf en proberen zoveel mogelijk te bereiken. Ik ben enorm trots en blij dat Cees Noorderijk mij de kans heeft gegeven om te blijven groeien! 

Lees ook

Het verhaal van…Christel van der Stouw
Het verhaal van…Christel van der Stouw

In de serie ‘het verhaal van…’ delen we het verhaal van een Happy Worker uit de Axxent Groep. Het zijn de verhalen van onze mensen die ons inspireren om iedere dag weer de juiste match te vinden tussen persoon en werk. In deze blog delen we het verhaal van stafmedewerker Christel, marketeer van de Axxent Groep.

ABB Flexwork overgenomen door Axxent B.V.
ABB Flexwork overgenomen door Axxent B.V.

Eind april is ABB Flexwork overgenomen door Axxent B.V.

Jan gaat met pensioen!
Jan gaat met pensioen!

Genieten van welverdiende pensioen gunnen we onze Happy Workers! En zeker iemand als Jan!