Nieuwe bouw en techniek specialist bij Dutch Days

Vanaf 1 april jl. is er een specialist bouw en techniek gestart bij ons op de salesafdeling. Zijn naam is Damy Bredenhof en hij is het nieuwe talent dat onze afdeling komt versterken!

Wie is Damy?

Mijn naam is Damy Bredenhof, 23 jaar, geboren en getogen in Heerde.
Sinds april werkzaam als accountmanager bij Dutch Days met als specialiteit Bouw en Techniek. Al op mijn eerste dag voelde ik mij direct onderdeel van Dutch Days. Er heerst een open sfeer en er gaat veel aandacht uit naar elkaar.
Dat spreekt mij aan. Als (junior) accountmanager krijg ik bovendien de middelen om mijn ontwikkeling als persoon en accountmanager in gang te zetten. De keuze voor Dutch Days was voor mij daarom snel gemaakt.
Ik ben een harde werker die altijd op zoek is naar goede samenwerkingsrelaties. Ik ben betrokken, kritisch en nieuwsgierig.
Voorheen heb ik gewerkt als zelfstandig aannemer van verschillende bouwprojecten en ben ik werkzaam geweest als Procesoperator.

Wat gaat Damy doen binnen Dutch Days?

Damy wordt het aanspreekpunt voor bedrijven op het gebied van Bouw en Techniek.
Met de ervaring van Damy in deze sector, verbreedt Dutch Days haar kennis in deze branche.
Het streven zal zijn om toonaangevend te worden in deze sector en om uit te groeien tot een kennispartner voor bedrijven in deze sector.

Damy zijn eerste klant aan het woord;

De eerste kennismaking met Damy verliep zeer prettig en hij begreep, na een rondleiding in ons bedrijf, onze vraag voor het opvullen van openstaande vacatures, dat het leveren van betrokken en gemotiveerde medewerkers belangrijk voor ons is. 

Daarnaast hechten wij veel waarde aan het nakomen van afspraken, een goed persoonlijk contact en goede communicatie met Dutch Days.
Deze drie items heeft Damy persoonlijk meer dan uitstekend opgepakt.
Er is sprake van korte en duidelijke lijnen qua communicatie, Damy is uitstekend bereikbaar en gemaakte afspraken worden goed nagekomen. Damy komt regelmatig langs om zijn medewerkers en onze bedrijfsleider te spreken of alles goed verloopt, dat waarderen wij enorm. zeker gezien het feit dat andere uitzendbureaus, waarmee wij werken, nooit op de werkvloer komen of de moeite nemen om te vragen hoe de geplaatste arbeiders functioneren.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over Damy als accountmanager en kunnen het samenwerken met de professionele organisatie Dutch Days aanbevelen.

(Bron: Treasure building)

Wat wil Damy leren bij Dutch Days ?

Mijn nieuwsgierigheid en belangstelling voor mensen hebben mij tot nu toe gebracht waar ik ben. Door goed te luisteren, te vragen en mee te denken creëer je vertrouwen. Vanuit daar kun je verder.
De doelstellingen die ik mijzelf heb gegeven in het eerste kwartaal zijn: veel informatie opdoen over de uitzendbranche, denk hierbij aan wet- en regelgeving omtrent de uitzendwereld, sollicitatieprocedures en klantcontact. 

Door ervaring op te doen binnen de uitzendbranche hoop ik mijn kennisdraagvlak te vergroten en zodoende verder te kunnen groeien in mijn functie als accountmanager bij Dutch Days.
Ik vertrouw er op, met mijn enthousiasme en praktische kennis, het onderdeel bouw en techniek bij Dutch Days uit te bereiden. Door mijn praktische kennis ben ik goed in staat op mee te denken met onze klanten en zodoende betere matches te kunnen maken.
Ik werk graag in een team waarin we van elkaar kunnen leren en samen alles geven om mooie resultaten te behalen. Iedereen met zijn of haar eigen kwaliteiten, met passie en plezier. Dat vind ik terug bij Dutch Days

Lees ook

Vraag de DutchDays-factsheet (WAB) nu aan
Vraag de DutchDays-factsheet (WAB) nu aan

Vraag de factsheets WAB van Dutch Days aan zodat u op de hoogte bent welke gevolgen deze nieuwe wet voor uw organisatie heeft! Dutch Days heeft voor haar relaties maar ook voor inleners die nog geen klant zijn een factsheet geschreven. Onderstaand alvast een korte samenvatting, uiteraard gaan we in de factsheet veel verder in op de onderdelen van de wet. 

Kort samengevat; een eenvoudige uitleg van de nieuwe wetgeving - de gevolgen - eventuele kansen – en  die deze wet met zich meebrengen in hap klare brok!

De vier succesfactoren van een topscorer in recruitment!
De vier succesfactoren van een topscorer in recruitment!

Wat onderscheidt een topscorer van de gemiddelde voetballer? Het antwoord zit in factoren zoals het percentage aangenomen passes, de efficiency van de schoten op doel, enzovoort. Hetzelfde geldt bij recruiters.

Een warm welkom voor onze nieuwe collega: Sander Draaijer
Een warm welkom voor onze nieuwe collega: Sander Draaijer

Maak kennis met Sander! 🙋‍♀️ Onze topper in Sales en Recruitment. De komende periode gaat Sander het klantenbestand van de vestiging Nunspeet uitbreiden en ondersteunen bij de zoektocht naar de juiste mensen voor onze opdrachtgevers. We wensen hem heel veel succes bij de Axxent Groep!👍