Recruiten 

Hoofdzakelijk vindt recruitment online plaats. Op tal van verschillende jobboards en socialmedia platformen in heel Europa worden de vacatures van Dutch Days gepubliceerd. Wanneer jij hier op reageert begint de recruiter te screenen. Heb je de juiste skills? sluit jouw mentaliteit aan bij wat wij belangrijk vinden? Wat vonden jouw vorige werkgevers van je prestaties? Dit gaat vaak per email - app - of telefonisch. Als dit allemaal ‘’matcht’’, gaan we verder en skypen we vaak nog even of we spreken fysiek af. Uiteraard spreek ik jouw taal. We finetunen zaken zoals het salaris, de uren inzet, overige arbeidsvoorwaarden en heel belangrijk wat jij van ons mag verwachten. Als dit allemaal helder is gaan we pas verder met elkaar.

Matchen

Er zijn opdrachtgevers die het op prijs stellen wanneer er eerst even een gesprek gepland wordt. Als dit lastig is doordat jij op dat moment nog in het buitenland verblijft plannen we een gezamenlijk skypegesprek in. Pas wanneer de opdrachtgever net zo enthousiast is over jou als onze recruiter, hebben we een match.

Begeleiden en plannen 

Wanneer er een match is, gaan we alles direct regelen voor je, zodat jij ook daadwerkelijk aan de slag kan. De jobcoaches zorgen voor een arbeidsovereenkomst, regelt jouw vervoer en begeleidt je naar een Dutch Days woning. Op de eerste werkdag begeleiden we je altijd van A tot Z, dit betekent dat de jobcoach meegaat naar de opdrachtgever en jou wegwijs maakt ‘’op de vloer’’.

Hoe werkt het kloksysteem, wat zijn de hygiëne en veiligheidsprotocollen, wanneer is er pauze en waar pak je je koffie en wie zijn de contactpersonen. Cruciale vragen op zo’n eerste werkdag natuurlijk, relax.... wij doen dit heel vaak en helpen je altijd. Heb je aan het eind van de dag nog vragen dan kun je die altijd direct stellen, ik neem altijd contact met je op hoe jouw eerste werkdag is verlopen!

Uitbetalen 

We betalen uiteraard snel en op tijd. Iedere woensdag na afloop van de week dat jij voor ons hebt gewerkt, ontvang je jouw salarisspecificatie en het salaris voor 15.00 uur. 

Wij zien uit naar je komst, maar heb je op voorhand al wat vragen? App me dan even!

Ben je nu al enthousiast? Solliciteer dan maar gelijk.

Lees ook

Van Polen naar Nederland: zo kom jij goed terecht
Van Polen naar Nederland: zo kom jij goed terecht

Als je een tijd in Nederland gaat werken, kun je goed verdienen. Wij van DutchDays doen er alles aan om het je hier naar de zin te maken. Want als jij een lekker leven hebt, lever je goed werk voor onze opdrachtgever. We kunnen daarom alles voor je regelen.

Hoe data analyse bijdraagt aan betere matches
Hoe data analyse bijdraagt aan betere matches

In deze referentievideo zie je hoe bij DutchDays hashtagDataAnalyse bijdraagt aan groeiende bedrijfsprestaties!
Met het doel om goed werk en een goed leven hashtagGoodWorkGoodLife te faciliteren heeft Dutch Days Yellow Arrow gevraagd om inzichtelijk te maken wanneer, waarom en onder welke omstandigheden hashtaguitzendkrachten bij Dutch Days vertrekken of voornemens zijn te vertrekken. 

Wij zijn uit ons jasje gegroeid en gaan verhuizen!
Wij zijn uit ons jasje gegroeid en gaan verhuizen!

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan ons nieuwe onderkomen. Vanaf 17 december zijn wij werkzaam vanaf deze nieuwe locatie, dit zal tevens onze hoofdvestiging worden. Vriendelijk willen wij u verzoeken het volgende adres op te nemen in uw administratie: